Lepatriinu kostüüm

pühapäev, aprill 01, 2018


Kui lasteaias tuleb kostüümipäev, siis loomulikult on emmel vaja midagi õmmelda. Üritasin võimalikult lihtsalt läbi saada. Seega alustuseks leidsin ühe kanga, millest tundus hea lihtne midagi teha. Nii et pakkusin välja selle punase ja mõtlesime siis, et kes on punane ja mis sellest teha võiks. Esimene loogiline valik - lepatriinu.

Kõigepealt tegin seeliku. Lihtne ruudukujuline tükk, keskele auk. kant äärde, kumm sisse ja valmis.


Edasi läks pisut keerulisemaks. algul oli mõte panna kummidega käte külge mingid tiivad, aga see tundus kuidagi tüütu nikerdamine. Minu arust mitte eriti ilus ka, kui mingid sorakad ripuvad. Seega lõpuks lõikasin 2 ühesugust punast tükki, veidi sakilise servaga. Nendest tuli selline üle pea käiv hõlst. Täpid lisasin peale.



Tundus liiga üleni punane ja seega otsustasin ette lisada veel musta detaili, et justkui must kõht ikka lepatriinul. Esiosa jätsingi kahekordse, must on punase peal. Must on ühendatud ainult õleõmbluse vahele. Alt servast lõikasin ta veidi kitsama, et punane serv jääks paistma. Varrukaks kokku ühendasin ainult punased kangad, must jäigi lahtiselt hõljuma.




Vaata ka:

0 comments